Filosofia

Jos olet kokenut NURU-hieronnan, tiedät kyllä…

Jos NURU-hieronta on sinulle vielä tuntematon käsite, tässä sinulle hieman taustatietoa:

NURU on japania ja tarkoittaa liukasta ja sileää. NURU-hieronnalla on pitkät perinteet Japanissa ja hieronta on yleistynyt räjähdysmäisesti maailmalla. NuruX valmistaa ensimmäisenä maalimassa NURU-geelitiivistettä, jonka voi ottaa näppärästi mukaan minne tahansa. Tarvitset vain vettä sekä sekoituspullon ja NURU-geelisi on valmis.

NURU-hieronta on kehohierontaa, jossa partnerit hierovat toisiaan keholla. Jotta kaikki aistit saataisiin aktivoitua, ovat japanilaiset kehittäneet tätä varten oman erityisen hierontageelin; NURU-geelin.

Aitoa NURU-geeliätiivistettä saa nyt meiltä! NURU-geeliä on ollut saatavilla maailmalla jo pitkään. Aidosta japanilaisesta merilevästä valmistettua geeliä on aikaisemmin pitänyt hankkia nesteenä ja koska nesteen kuljettaminen on hankalaa, geelit eivät ole kunnolla saaneet jalansijaa Suomessa.

Thaimaalainen NuruX on kehittänyt tavan kuivata geelin (samalla tavalla kuin Nescafé kehitti murukahvin). Parin gramman geelitiivisteestä teet näppärästi 250 ml maailman parasta hierontageeliä juuri silloin kuin sinulle sopii. Pieni kapseli kulkee näppärästi mukana minne tahansa.

NURU-tiivisteen rahtikustannukset ovat myös huomattavasti huokeammat kuin valmiin geelin lähetyskustannukset. Geelitiivisteen voi toimittaa näppärästi vaikka kirjekuoressa.

Geeli on täysin mauton, hajuton, väritön, myrkytön eikä se tahraa. Ihoon ei jää ikävää öljymäistä kalvoa. Liukkaus hierontaöljyyn verrattuna on moninkertainen. NURU-geelin viskositeetti ja rakenne tekee tuotteesta käsittämättömän liukkaan ja näin tuntoaistit herkistyvät entisestään.

NURU-geeli luo mahdollisuuksia, jota et ole ennen voinut kuvitella edes olevan olemassa. Loput riippuu sinusta ja partneristasi.

NURU-hierontageeli on myös suosittu perinteisessä hieronnassa, koska geeli ei muodosta iholle ikävää öljykalvoa.

Hektinen elämä vaatii vastapainoksi rentoutumista ja läheisyyttä. Tämän lähemmäs et pääse.


Mukavia ja rentouttavia hetkiä NuruX-geelin seurassa.

© NuruX Suomi