Vinkkejä

Paras tapa omaksua NURU-hieronnan hienoudet on tutustua ammatihierojan oppeihin. Jos tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, tässä muutama vinkki miten saat kotioloissa mahdollisimman paljon NURU-hieronnasta:


  1. Aloita suojaamalla vuode pyyhkeillä. Täydelliseen NURU-kokemukseen suosittelemme muovi-/pvc-/latex-lakanoita tai tarkoitukseen valmistettua ilmapatjaa.
  2. Lämmitä huone/tila ainakin 26°C:n lämpöiseksi. Kostea iho saattaa tuntua kylmältä, ja sitä et takuulla halua.
  3. NURU-geeli toimii parhaiten kostealla iholla. Miten olisi ensin yhteinen suihku?
  4. Aseta partneri vatsalleen. Istu partnerisi päälle hajareisin ja kaada reilusti lämmintä (40-45°C) NURU-geeliä hänen selälle. Laita loput geelistä (pullo, sekoitin) kuumaan vesihauteeseen, jotta se pysyy lämpimänä.
  5. Aloita perinteisellä selkähieronnalla ja jatka pakaroihin ja jalkoihin. Käännä partneri ja hiero rintakehää ja käsiä. Varmista, että käytät riittävästi geeliä.
  6. Hauskanpito alkaa: kaada itsesi päälle NURU-geeliä ja aloita liukastelu partnerisi päällä. Käytä hyödyksi koko kehoasi: rintakehää, selkää, nivusia, takamusta, reisiä, käsivarsia - tarjoa täydellinen kokemus.
  7. Kokeile liukumista eri kulmista, varo kuitenkin ettet liukastu!
  8. Kokeile mikä tuntuu mukavalta. Etene hitaasti ja anna partnerillesi ennenkokematon elämys. Rakenna latausta.
  9. Saattaa olla, että partnerisi haluaa lisää. Anna lisää tai säästää sitä myöhempään ajankohtaan.
  10. On aika vaihtaa vuoroja; nyt on partnerisi vuoro liukastella sinun päälläsi!


Kuulostaako hauskalta? Sitä se onkin! Tämä on itse asiassa hauskinta mitä voi tehdä ilman vaatteita; voittaa mennen-tullen saunomisen! Sen lisäksi, että saat jännittävän ja rentouttavan kokemuksen, tajunnan räjäyttävän nautinnon ja rentoutuneet lihakset, ihosi tuntuu täysin uudistuneelta! Kokemus on varmasti paras koskaan kokemasi hierontakokemus! Kokeile ja hämmästy!

© NuruX Suomi